Γράφει ο Παρατηρητής της Τ.Α

Απίστευτη γκάφα: Το επιτελείο του τον συνδέει με τον πάτο της θάλασσας!!!

 

Φαίνεται απίστευτο, αλλά αληθινό, ότι ο δήμαρχος του Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, σε ένα διαφημιστικό τρέιλερ παρουσιάζεται ότι θα πιάσει πάτο στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης Σε αυτό το τρέιλερ, δείχνει το ναυάγιο της Επανομής και δίπλα του προωθείται το όνομά του. Προφανώς, αυτή είναι μια επικοινωνιακή στρατηγική, που ίσως να  υποδηλώνει ότι και ο ίδιος έχει αντιληφθεί ότι πηγαίνει προς τα κάτω και θα παραμείνει στο βυθό του Θερμαϊκού.

Το τρέιλερ πράγματι “φωτογραφίζει” ότι ο Τσαμασλής  αντιμετωπίζει δυσκολίες και μάλλον δεν  απολαμβάνει την υποστήριξη του κοινού όπως ό ίδιος νομίζει.

Τρεις δημοσκοπήσεις τον τοποθετούν σε ποσοστό από 23 έως 30%, ενώ στη δική του δημοσκόπηση φαίνεται να λαμβάνει από την πρώτη Κυριακή  45% των ψήφων.

Φυσικά, αυτά τα αποτελέσματα προκαλούν γέλιο από όλους.

Μια πέμπτη  δημοσκόπηση συγκλίνει με τα νούμερα των τριών πρώτων δημοσκοπήσεων και του δίνει ποσοστό μέχρι 30% των ψήφων.

Στις τέσσερεις δημοσκοπήσεις εμφανίζεται δεύτερος ο Θοδωρής Τζέκος με 21 % και τρίτος ο Γιάννης Μαυρομάτης με 17% ενώ στη δημοσκόπηση Τσαμασλή  εμφανίζεται δεύτερος ο Γιάννης Μαυρομάτης με ποσοστό 17% και τρίτος ο Θοδωρής Τζέκος με ποσοστό 5,5%. Παρόλο που ο Τσαμασλής του Θερμαϊκού φαίνεται να  κάνει κάποιες γκάφες, εν τέλη τα πηγαίνει καλά ως υποψήφιος της γκάφας, όπως η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Βασίλη Καρά με την οποία γέλασε ολόκληρο το σύμπαν.

Πάντως αποτελεσματικά καθαρά και υπεύθυνα  ο ίδιος προαναγγέλλει ένα  ναυάγιο που το συνδέει με το όνομα του.

Δείτε το βίντεο πρίν το κατεβάσουν

 

 

Πηγή: skglive.gr

Facebook Comments Box

Από Symthermnews

This will close in 10 seconds