Στη Μηχανιώνα και συγκεκριμένα στην αίθουσα εκδηλώσεων στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη, σε μια κατάμεστη αίθουσα, ο υποψήφιος δήμαρχος, Θεόδωρος Τζέκος,  μίλησε και έδωσε οδηγίες στους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ.

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, μίλησε για τη δυναμική και ανοδική πορεία της παράταξης, η οποία ιδρύθηκε πριν από 5 σχεδόν χρόνια και δουλεύοντας σκληρά, μεθοδικά και συστηματικά κατάφερε σήμερα να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες τη διοίκηση του δήμου, δίνοντας ελπίδα και προοπτική στους δημότες, έχοντας απέναντί της δοκιμασμένες και φθαρμένες επιλογές που δεν έχουν πλέον να δώσουν τίποτα άλλο στον τόπο μας.

Όπως ανέφερε «πρώτος ο συνδυασμός μας έχει καταθέσει το πρόγραμμα των βασικών μας θέσεων» και προέτρεψε του συνεργάτες του να βγουν δυναμικά στον κόσμο προβάλλοντας  όπως είπε «τη θετική μας ατζέντα για τα ζητήματα του δήμου».

Ανέπτυξε το πρόγραμμα του συνδυασμού του, δίνοντας έμφαση σε ένα καινοτόμο μοντέλο διοίκησης -μέσω των τοπικών αντιδημάρχων και την ενίσχυση των τοπικών συμβουλίων-που θα αποσυμφορήσει την έδρα του δήμου και θα δώσει προοπτική στην περιφέρεια. Τόνισε επίσης τη βαρύτητα του προγράμματος στην οργάνωση και ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του δήμου, στην αξιολόγηση του παραγόμενου έργου και στην εισαγωγή μιας τεχνοκρατικής αντίληψης στη λειτουργία του δήμου.

Μετά την ομιλία του υποψηφίου δημάρχου  πήραν το λόγο οι επικεφαλής των οργανωτικών ομάδων  του συνδυασμού, δείχνοντας την άρτια οργάνωση του συνδυασμού. Στη συνέχεια μίλησαν, ένας προς έναν, όλοι οι υποψήφιοι δημ. σύμβουλοι. Άνθρωποι από όλες τις κοινωνικές και παραγωγικές δυνάμεις, με ικανότητες και όρεξη να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την επανεκκίνηση στον δήμο μας.

Facebook Comments Box

Από Symthermnews

This will close in 10 seconds