Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες μιας αδιανόητης κόντρας μεταξύ του πρώην και του νυν δημάρχου για το πολιτιστικό κέντρο στην Περαία. 

Για το συγκεκριμένο θέμα ο επικεφαλής της παράταξης ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ  ΤΖΕΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ με δελτίο τύπου του αναφέρει τα εξείς:

Ντροπή και θλίψη…
Μόνο αυτό μπορεί να νιώσει ο οποιοσδήποτε σκεπτόμενος πολίτης του Δήμου Θερμαϊκού όταν παρακολουθεί την “κοκορομαχία” του νυν και του πρώην Δημάρχου για το κτίριο-αίσχος, το Πολιτιστικό Κέντρο, που εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία παραμένει ένα κουφάρι στο κέντρο της Περαίας!

Αμφότεροι έχουν τεράστιες ευθύνες για το χάλι του συγκεκριμένου κτιριακού συγκροτήματος και αντί να ζητήσουν ένα συγνώμη από τους πολίτες μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιος τα έχει κάνει πιο “θάλασσα”…
Δεν υπάρχει κανένα αύριο και κανένα μέλλον ούτε με τον ένα, αλλά ούτε και με τον άλλο.
Το κουφάρι του Πολιτιστικού Κέντρου αποτελεί δυσφήμιση για όλο τον Δήμο, καθώς παρουσιάζει μία απαράδεκτη εικόνα εγκατάλειψης, η οποία συμπληρώνεται από βανδαλισμούς και καταστροφές. Σπασμένα τζάμια, σκουπίδια, γκράφιτι στους τοίχους μέχρι και ακαθαρσίες δεσπόζουν στους χώρους. 
Ο σημερινός Δήμαρχος Θερμαϊκού έχει την μέγιστη των ευθυνών για την απαξίωση του χώρου, ενώ και ο πρώην Δήμαρχος Θερμαϊκού δυστυχώς δεν έκανε απολύτως τίποτα όταν διοικούσε το Δήμο, προκειμένου να αλλάξει τα πράγματα.
Μοιραίοι και ο νυν και ο πρώην Δήμαρχος Θερμαϊκού υποτιμούν τη νοημοσύνη των δημοτών… ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!
Για τον συνδυασμό μας ΣΥΜΜΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ αποτελεί προτεραιότητα η ολοκλήρωση του πολιτιστικού κέντρου!

Facebook Comments Box

Από Symthermnews

This will close in 10 seconds