Αυτό που γίνεται στον δήμο μας πραγματικά είναι ανήκουστο με τις παιδικές χαρές.

Κατ αρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι ΟΛΕΣ οι παιδικές χαρές του Δήμου Θερμαϊκού παραμένουν εδώ και πανω απο 1 χρόνο “σφραγισμένες” λόγω μη πιστοποίησης τους!

Για το θέμα των παιδικών χαρών έκανε ερώτηση εχθές στον δήμαρχο(17/5) στο δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ κ. Καραμανλής Κωνσταντίνος αλλά οι απαντήσεις που πήρε στην ερώτηση του για το τι γίνεται με το συγκεκριμένο θέμα ήταν γενικές και αόριστες του τύπου…ΘΑ

Για το ίδιο θέμα σήμερα ο επικεφαλής της παράταξης ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΖΕΚΟΣ με δελτίο τύπου του επισημαίνει για ακόμη μιά φορά την ανικανότητα και την ανυπαρξία της διοίκησης του Δήμου Θερμαϊκού.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Τα “μαύρα τους τα χάλια” έχουν οι παιδικές χαρές στο δήμο Θερμαϊκού, καθώς η συντήρηση τους αποτελεί όνειρο θερινής νυχτός, ενώ την ίδια στιγμή εγείρονται θέματα ασφάλειας για τα παιδιά που θέλουν να περάσουν λίγο από τον χρόνο τους εκεί.

Μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις, όπως προκύπτει από τις συνημένες φωτογραφίες από παιδικές χαρές στην Επανομή, οι οποίες όπως φαίνεται απέχουν πολύ από το να μπορούν να χαρακτηριστούν σε “καλή κατάσταση”…

Ανάλογη εικόνα έχουν και άλλες παιδικές χαρές σε όλο το Δήμο, καθώς η διοίκηση είναι ανεπαρκής ακόμη και στα στοιχειώδη για τη λειτουργία ενός Δήμου.

Κατάφεραν να μετατρέψουν τις παιδικές χαρές σε παιδικές “λύπες”…

ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Δείτε φωτογραφίες απο διάφορες παιδικές χαρές στον δήμο μας.

 

Facebook Comments Box

Από Symthermnews