Αυτός είναι ο Γιάννης Αναστασιάδης .

Ο Γιάννης είναι 15 ετών και για όσους δεν το γνωρίζετε είναι αθλητής της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης κοινώς του πίνγκ πόνγκ.

Αυτό που δεν γνωρίζετε επίσης είναι  πως ο Γιάννης είναι ένα δικό μας παιδί είναι δημότης Θερμαϊκού.

Ο Γιάννης λοιπόν είναι στην Εθνική ομάδα παίδων με πολλές επιτυχίες ( 6η θέση στους μεσογειακούς αγώνες  U15 στο Ρίμινι, Πρωταθλητής παίδων στο ομαδικό,Πρωταθλητής παίδων στο διπλό, Χάλκινος στο ατομικό παίδων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα)

Ο Γιάννης επί 4 χρόνια  αθλείται καθημερινά γράφοντας πολλά…χιλιόμετρα για να κάνει προπόνηση ΕΚΤΟΣ  ΔΗΜΟΥ  ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ και δεν διστάζει να πάει και μέχρι την Σίνδο για να κάνει την προπόνησή του!

Καλαμαριά,Θέρμη,ΧΑΝΘ Σίνδος, είναι μερικά από τα σημεία στα οποία 6 με 7 φορές την εβδομάδα αναγκάζεται να πηγαίνει γιατί πολύ απλά ο Δήμος Θερμαϊκού δεν είναι ικανός να φροντίσει, ούτε για ένα Αθλητικό Σύλλογο , μια αίθουσα, ένα τραπέζι, για έναν ΑΘΛΗΤΗ ΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ , της επιτραπέζιας αντισφαίρισης που έφτασε στην Εθνική και αθλείται !

Επίσης πέρσυ βγήκε πρώτος σε πολλά Πανελλήνια αναπτυξιακά ενώ φέτος έχει από τα καλύτερα στατιστικά νεαρού παίχτη στην Α2 ανδρικό, που παίζει με το Φάρο Αλεξανδρούπολη. Στην τελευταία αγωνιστική με το σύλλογο σε 3 αγώνες είχε 3 νικες .

Φέτος ενώ είναι 16 χρονών στην κατηγορία του ο μικρότερος στα U19 έχει πάει δύο φορές τετράδα .

Το 2023 είναι μια κρίσιμη χρονιά για τον Γιάννη γιατί οι Βαλκανικοί αγώνες γίνονται στην Ελλάδα και διεκδικεί να παραμείνει στην Εθνική και φυσικά να προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτούς .

Είναι πραγματικά κρίμα ο Δήμος να είναι άφαντος και να μην προσπαθεί να στηρίξει αθλητές (με τον οποιονδήποτε τρόπο) οι οποίοι εκπροσωπούν επάξια πρώτα την χώρα μας στο εξωτερικό και μετά να διαφημίζουν τον Δήμο μας αλλά το μόνο που ξέρει να κάνει ο  δήμαρχος είναι να  φωτογραφίζεται μαζί τους!

Το μονοπάτι του πρωταθλητισμού δεν είναι ποτέ εύκολο αλλά τουλάχιστον μπορούμε να προσφέρουμε έστω και το…ελάχιστο στους αθλητές μας!

 

Facebook Comments Box

Από Symthermnews

This will close in 10 seconds