Με ένα δελτίο τύπου ο επικεφαλής της παράταξης ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ  ΤΖΕΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ  φέρνει στην επιφάνεια τον κίνδυνο του έργου της ανάπλασης του χώρου ΚΟΧΥΛΙ .

Αναλύτικα τα όσα αναφέρει στο δελτίο τύπου:

Δυστυχώς φαίνεται ότι η ανικανότητα της διοίκησης δεν έχει τέλος. Ακόμα ένα σημαντικό έργο για τους κατοίκους της Περαίας φαίνεται ότι κινδυνεύει σοβαρά να χαθεί!!!

Ένα τμήμα του  πολυδιαφημιζόμενου έργου του Open Mall Περαίας αποτελεί και η ανάπλαση του χώρου «Κοχύλι», στην παραλία Περαίας, που επρόκειτο να γίνει πλατεία και parking.

Δυστυχώς ο εργολάβος που ανέλαβε το έργο και υπέγραψε τον Ιούνιο του 2022 τη σχετική σύμβαση, απέστειλε εξώδικο στο δήμο ζητώντας τη διάλυση της σύμβασης, διότι επικαλείται ότι η μελέτη που κατέθεσε ο δήμος για την χρηματοδότηση του έργου ήταν λανθασμένη!

Η διοίκηση του δήμου αποδέχεται άπραγη με κατεβασμένα τα χέρια την αίτηση διάλυσης της σύμβασης, παρά το γεγονός ότι έχει γίνει εκπρόθεσμα, έξι μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης.

Αν και ο δήμαρχος σε όλες του τις συνεντεύξεις βλέπει παντού μπουλντόζες, οι οποίες τον επόμενο -πάντα- μήνα θα αναλάβουν δράση, οι δημότες απογοητευμένοι βλέπουν τις ευκαιρίες να περνούν από μπροστά τους και να τους χαιρετούν.

Φίλες και φίλοι, το να δίνουμε δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες σε δοκιμασμένες και αποτυχημένες επιλογές μας καθιστά συμμέτοχους στην αποτυχία.

Προσπεράστε τους….

Αυτό είναι το έγγραφο διάλυσης της σύμβασης

 

 

 

Facebook Comments Box

Από Symthermnews

This will close in 10 seconds