Για μιά ακόμη φορά ο Δήμος Θερμαϊκού στέκεται με αδιαφορία απέναντι στους δημότες του καθήμενος με τα…χέρια σταυρωμένα προσπαθώντας να..καρπώθεί κάτι από τις ιδιωτικές πρωτοβουλίες μερικών ανθρώπων που τελικά όπως όλα δείχνουν νοιάζονται περισσότερο και απο τον ίδιο τον δήμο !

Και θα σας εξηγήσουμε τι ακριβώς εννοούμε…

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα σε πολλούς Δήμους διεξάγεται ένα ”ξέφρενο πάρτυ” είτε αυτό λέγεται καρναβάλι είτε αυτά λέγονται Κούλουμα είτε αυτό λεγόταν Τσικνοπέμπτη, ο κάθε δήμος πήρε πρωτοβουλίες και σε συνεργασία με διάφορους φορείς είτε αυτοί λέγονται επαγγελματίες είτε λέγονται σύλλογοι  φρόντισαν να πραγματοποιήσουν διάφορες εκδηλώσεις  για τους δημότες τους.

Και θα αναφέρουμε μερικά παραδείγματα

Τσικνοπέμπτη στον Δήμο Καλαμαριάς οποίος διοργάνωσε χορό, μουσική, συναυλίες Φανό και Γαϊτανάκι και παραδοσιακή μουσική με 9 Πολιτιστικούς συλλόγους απο την περιοχή του !

Στον δήμο Θερμαϊκού έγινε κάτι ; OXI

Δήμος Ωραιοκάστρου: Αποκριάτικο πάρτι με δημοφιλείς και αγαπημένους καλλιτέχνες και άλλα πολλά..

Στον δήμο Θερμαϊκού έγινε κάτι ; OXI


Να  μιλήσουμε για τον Δήμο Θεσσαλονίκης; Να μιλήσουμε για τον Δήμο Ξάνθης Βόλου Λαμιέων Πάτρας κ.ο.κ ; 

Καλύτερα να μην μιλήσουμε ούτε για τις εκδηλώσεις που έκαναν  για την Τσικνοπέμπτη ούτε για τα κούλουμα !

Εδώ έγινε κάτι; Έκανε κάτι ο δήμος για τους δημότες του ;

Η απάντηση  είναι ΟΧΙ !

Το μόνο που ξέρει πολύ καλά να κάνει είναι να προσπαθεί να καρπωθεί τις διάφορες εκδηλώσεις που γίνοται στον δήμο μας τις οποίες φυσικά διοργανώνουν σύλλογοι ή οι επαγγελματίες και έτσι να κρύβεται πίσω απο την ανικανότητά του σε τέτοια πράγματα.

Και ας  με διαψεύσει κάποιος!

 

Facebook Comments Box

Από Symthermnews

This will close in 10 seconds