ΕΚΤΟΣ και φέτος οι ακτές Επανομής και Μηχανιώνας από τις «Γαλάζιες Σημαίες»

Για άλλη μία χρονιά η υποβάθμιση της Επανομής και της Μηχανιώνας φέρει τη σφραγίδα του Δημάρχου Θερμαϊκού Γ.Τσαμασλή καθώς οι περιοχές αυτές δεν θα δουν ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ να κυματίζουν οι «Γαλάζιες Σημαίες».

Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι για τις ακτές της Επανομής (Ποταμός, Παραλία και Πάλιουρα), αλλά και για την πλαζ της Μηχανιώνας η δημοτική αρχή δεν υπέβαλε πρόταση βράβευσης με «Γαλάζια Σημαία».

Η παράταξή μας «Συμμετέχω Θερμαϊκός» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεόδωρος Τζέκος, προτείναμε στη διάρκεια της συνεδρίασης να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα και οι ακτές της Επανομής και της Μηχανιώνας, χωρίς όμως ΔΥΣΤΥΧΩΣ να εισακουστούμε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αίτημα για κάθε περιοχή ξεχωριστά κοστίζει στο δήμο μόλις 495 ευρώ, τη στιγμή που τα έσοδα που αποφέρουν στο δήμο οι συγκεκριμένες περιοχές είναι υπερπολλαπλάσια.

Η τουριστική ανάπτυξη ενός τόπου όμως δεν γίνεται με οδηγό τους αποκλεισμούς και την απαξίωση και αυτό θα το αλλάξουμε την επομένη των εκλογών.

Σήμερα, όμως, η υποβάθμιση των περιοχών αυτών φέρει για άλλη μία φορά την υπογραφή της σημερινής διοίκησης και του Δημάρχου Γιώργου Τσαμασλή!

Facebook Comments Box

Από Symthermnews

This will close in 10 seconds