Μετά από αλιευτικούς ελέγχους που διενήργησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νέας Μηχανιώνας, στην ιχθυόσκαλα Ν. Μηχανιώνας, βρέθηκαν αποθηκευμένα εντός ιδιόκτητου ψυκτικού θαλάμου, με σκοπό την εμπορία-πώληση, 224 κιλά ιχθύες του είδους “SPARUS AURATA” (τσιπούρα), μικρού μεγέθους, διαστάσεων από 12 έως 14 εκατοστά, κάτω του επιτρεπόμενου ελάχιστου μεγέθους των 20 εκατοστών.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, βεβαιώθηκε μία παράβαση κατά της εταιρείας καθώς και μία παράβαση στο Α/Κ σκάφος, το οποίο τα διακίνησε για εμπορία-πώληση στην εταιρεία, ενώ το σύνολο των ανωτέρω ιχθύων, κατασχέθηκαν και φυλάσσονται σε ψυκτικό θάλαμο, έως να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

*****

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βραδινές ώρες  από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νέας Μηχανιώνας, σε ερασιτέχνη αλιέα, στην περιοχή “ΚΤΗΜΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ” Επανομής, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω είχε διενεργήσει αλιεία με τη χρήση καλαμακίου χειρός, με χρήση φωτός (πυροφάνι), με το υπό την ιδιοκτησία του ερασιτεχνικό σκάφος, εντός του Θερμαϊκού κόλπου.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, βεβαιώθηκαν δύο (02) διοικητικές παραβάσεις, ενώ συνολικά κατασχέθηκαν δύο (02) κιλά αλιεύματα.

Facebook Comments Box

Από Symthermnews

This will close in 10 seconds