Μετά από αλιευτικούς ελέγχους που διενήργησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νέας Μηχανιώνας, στην ιχθυόσκαλα Ν. Μηχανιώνας, βρέθηκαν αποθηκευμένα εντός ιδιόκτητου ψυκτικού θαλάμου, με σκοπό την εμπορία-πώληση, 224 κιλά ιχθύες του είδους “SPARUS AURATA” (τσιπούρα), μικρού μεγέθους, διαστάσεων από 12 έως 14 εκατοστά, κάτω του επιτρεπόμενου ελάχιστου μεγέθους των 20 εκατοστών.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, βεβαιώθηκε μία παράβαση κατά της εταιρείας καθώς και μία παράβαση στο Α/Κ σκάφος, το οποίο τα διακίνησε για εμπορία-πώληση στην εταιρεία, ενώ το σύνολο των ανωτέρω ιχθύων, κατασχέθηκαν και φυλάσσονται σε ψυκτικό θάλαμο, έως να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

*****

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βραδινές ώρες  από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νέας Μηχανιώνας, σε ερασιτέχνη αλιέα, στην περιοχή “ΚΤΗΜΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ” Επανομής, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω είχε διενεργήσει αλιεία με τη χρήση καλαμακίου χειρός, με χρήση φωτός (πυροφάνι), με το υπό την ιδιοκτησία του ερασιτεχνικό σκάφος, εντός του Θερμαϊκού κόλπου.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, βεβαιώθηκαν δύο (02) διοικητικές παραβάσεις, ενώ συνολικά κατασχέθηκαν δύο (02) κιλά αλιεύματα.

Facebook Comments Box

Από Symthermnews