Του Σπύρου Κουζινόπουλου

Θορυβήθηκε η διοίκηση Τσαμασλή για την επιτυχία που σημείωσε η εναρκτήρια εκδήλωση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας “Σώστε το Κάμπινγκ” κατά της προσπάθειας τσιμεντοποίησης του κάμπινγκ Αγίας Τριάδας και ανέθεσε στα παπαγαλάκια της να περιγελάσουν την εκδήλωση και να υποβαθμίσουν την απήχηση που είχε στους κατοίκους του Δήμου Θερμαϊκού και όλης της Θεσσαλονίκης.

Έτσι σε site της περιοχής το οποίο νυχθημερόν ασχολείται με τις κινήσεις του δημάρχου Τσαμασλή (που τρώει, τι τρώει, με ποιους συναντιέται και διασκεδάζει κλπ) είδαμε να δημοσιεύεται ανάρτηση όπου επιχειρείται ο χλευασμός της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Μέχρι του σημείου να αποκαλούνται περιπαικτικά “εκθέσεις ιδεών” τα όσα επιστημονικά τεκμηριωμένα κατατέθηκαν εκεί από πανεπιστημιακούς, μηχανικούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, περιβαλλοντολόγους και άλλους επιστήμονες, αλλά το σημαντικότερο, από φορείς της περιοχής που βιώνουν τα προβλήματα του τόπου και απηχούν τις απόψεις των συνδημοτών μας.

Έφτασαν μάλιστα τα παπαγαλάκια στο σημείο και με τη λογική “ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει” να ισχυρίζονται ότι τάχα “η πλειοψηφία θέλει το κάμπινγκ να γυρίσει σελίδα”, δηλαδή να τσιμεντοποιηθεί.

Αφού είναι έτσι, γιατί δεν εισηγούνται τότε στο δήμαρχό τους να προκηρύξει τοπικό δημοψήφισμα στο Δήμο Θερμαϊκού για το θέμα αυτό, σύμφωνα και με τη δυνατότητα που του δίνει το άρθρο 216 του Νόμου 3463/2006.

Όχι τίποτα άλλο, για να δούμε και πόσα απίδια βάζει ο σάκος του.

Facebook Comments Box

Από Symthermnews