Σπίτι του Φύλακα της Αλυκής Αγγελοχωρίου: Άλλη μια ιστορία εμπαιγμού, επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων και αδιαφορίας από την Δημοτική Αρχή!

Στον αέρα παραμένει ακόμη η διαδικασία αποκατάστασης της στέγης στο Σπίτι του Φύλακα.

Ο χώρος, τον οποίο ο πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγγελοχωρίου κ.Μίχος μετέτρεψε από εγκαταλελειμμένο ερείπιο σε εστία πλούσιας πολιτιστικής δράσης, παραμένει ακόμη κλειστός.

Ήταν 8 Αυγούστου όταν η Πολεοδομία Θέρμης απαγόρευσε λόγω επικινδυνότητας της στέγης (πολύ σωστά όπως αναφέρει και ο ίδιος ο κ.Μίχος) την είσοδο και χρήση του χώρου.

Μετά από την κινητοποίηση φίλων και υποστηρικτών της ανεκτίμητης πολιτιστικής δράσης που τα τελευταία χρόνια λάμβανε χώρα στο Σπίτι του Φύλακα, ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε πως θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση και επαναλειτουργία του χώρου.

Μάλιστα site φιλικά προς την Διοίκηση,μας ενημέρωναν στις 21 Αυγούστου πως Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών “τρέχουν” όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Το αποτέλεσμα; Με σημερινή του δημόσια ανάρτηση ο κ.Μίχος μας ενημερώνει πως ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα υποβάλει το αίτημα για την έκδοση άδειας εργασιών μικρής κλίμακας!!!

2,5 μήνες μετά και ακόμη μάλλον σκέφτονται ποιος θα αναλάβει αυτήν την τόσο μεγάλη απόφαση!!!

Για άλλη μία φορά επιβεβαιώνουν την πλήρη απουσία ενδιαφέροντος για τον πολιτισμό και την υποστήριξη αξιόλογων ανθρώπων και προσπαθειών.

Εκκρεμεί βέβαια ακόμη και η ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. με παρουσία του κ.Μίχου για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα!

Ποιός ξέρει…εκλογές πλησιάζουν…λίγους μήνες πριν μπορεί κάποιος να ενδιαφερθεί τελικά!!

Facebook Comments Box

Από Symthermnews

This will close in 10 seconds