Σε μια γεμάτη αίθουσα,αυτή του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού,στους Νέους Επιβάτες,πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας στην οποία ο κόσμος εξέφρασε την αντίθεσή του στην τσιμεντοποίηση στην οποία επιμένει ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γ. Τσαμασλής όπως επίσης σύσσωμη η δημοτική αρχή.

Ομιλητές ήταν ο κ.Γιώργος Συνεφάκης, πολεοδόμος-Αρχιτέκτων, αφυπηρετήσας πανεπιστημιακός,η κ.Έφη Παπαλεξίου,πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Κεντρικής Μακεδονίας,αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος ενώ παρεμβάσεις με προτάσεις έγιναν από τον γνωστό τραγουδοποιό κ.Δημήτρη Ζερβουδάκη και απο τον κ.Κώστα Ιγνατιάδη ο οποίος είναι Πολιτικός Μηχανικός της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τοπικά κανάλια αλλά και αρκετοί δημοσιογράφοι

Επίσης προτάσεις έγιναν και από τους πολίτες οι οποίοι συγκέντρωσαν υπογραφές που είναι υπέρ της διάσωσης του κάμπινγκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι αρχηγοί των 5 παρατάξεων οι οποίοι μίλησαν καταθέτοντας ο καθένας τις δικιές τους προτάσεις.

Τέλος σχολιάστηκε αρνητικά η στάση της δημοτικής αρχής που ήταν απών από την εκδήλωση η οποία όπως φαίνεται αδιαφόρησε για την γνώμη των πολιτών κάτι που βέβαια ήταν αναμενόμενο.

 

 

Facebook Comments Box

Από Symthermnews