Ολοκληρώνεται το προσεχές Σαββατοκύριακο η σεζόν για τα καραβάκια «Κωσταντής» και «Καλυψώ» στο Θερμαϊκό της Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία δρομολόγια θα γίνουν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου από τον «Κωσταντή», ο οποίος ξεκίνησε πρώτος και τη σεζόν.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία ενημερώνει για το τέλος της σεζόν και ευχαριστεί την πόλη και την τοπική κοινωνία.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Αγαπητοί μας πελάτες,

Σας ενημερώνουμε πως αυτό είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο που εκτελεί δρομολόγια το καραβάκι ‘’Κωσταντής’’, καθώς στις 02/10/22 ολοκληρώνει τα δρομολόγιά του. Ο ‘’Κωσταντής’’, ο οποίος ξεκίνησε πρώτος τη θερινή σεζόν θα κλείσει και τελευταίος ως είθισται χρόνια τώρα.

Σε μια καλοκαιρινή χρονιά που προσεχτικά γυρίσαμε όλοι μας στην κανονικότητα και συνεχίζοντας να τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα προστασίας οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην τοπική κοινωνία που τόσα χρόνια μας στηρίζει όπως και φέτος, αλλά και στους ξένους επισκέπτες που μας επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Άνοιξη του 2023 με τα δύο πολυτελή και αξιόπλοα καραβάκια μας ‘’Κωσταντής’’ και ‘’Καλυψώ’’ να είναι έτοιμα να εξυπηρετήσουν την πόλη της Θεσσαλονίκης πλέοντας στις κοντινές ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών του Δήμου Θερμαικού.

Facebook Comments Box

Από Symthermnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *