Να εξιχνιάσουν μια εντυπωσιακή διάρρηξη που είχε απασχολήσει αρκετά τον Μάιο του 2019 κατάφεραν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών, ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 29 και 53 ετών για πράξεις που έλαβαν χώρα στις περιοχές των Αμπελοκήπων, της Περαίας και του Ευόσμου.

Ειδικότερα, οι δράστες τον Μάιο του 2019 αφαίρεσαν αρχικά από την περιοχή των Αμπελοκήπων σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό ιδιοκτησίας ημεδαπού με το οποίο μετέβησαν στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας όπου αφού  παραβίασαν τα ρολά και την τζαμαρία κοσμηματοπωλείου εισήλθαν στο εσωτερικό του και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο, το έσυραν με σκοινί, όμως έγιναν αντιληπτοί από περίοικους και δεν ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους. Κατά τη διαφυγή τους αφαίρεσαν μια κασετίνα με κοσμήματα και ρολόγια συνολικής αξίας 40.000.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την έρευνα ο 29χρονος, τον Σεπτέμβριο του 2018, διέρρηξε  οικία στην περιοχή του Ευόσμου από όπου αφαίρεσε κοσμήματα και χρηματικό πόσο.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί αρμοδίως.

Πηγή:ektaktanea.gr

 

Facebook Comments Box

Από Symthermnews

This will close in 10 seconds