Σε λιγότερη από μισή ώρα δύο γυναίκες έπεσαν ακριβώς στο ίδιο σημείο σε κεντρικό δρόμο της Περαίας.

Με διάσεισηράμματα στο πρόσωπομαυρισμένο μάτι και χτυπήματα στα χέρια και στα γόνατα κατέληξε μία 84χρονη γυναίκα στην Περαία της Θεσσαλονίκης, η οποία είχε βγει έξω το πρωί της περασμένης Δευτέρας για να πληρώσει έναν λογαριασμό.

Η κόρη της ηλικιωμένης γυναίκας, Κατερίνα Γεωργουδάκη, αναφέρει στη Voria.gr, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η μητέρα της έχει πέσει στα πεζοδρόμια επί της οδού Αμπελοκήπων λόγω της κακοτεχνίας τους, όπως καταγγέλλει, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που τραυματίστηκε τόσο σοβαρά. Το περιστατικό συνέβη όταν η 84χρονη σκόνταψε στο ανώμαλο πλακόστρωτο, το οποίο, όπως υποστηρίζει η κ. Γεωργουδάκη, δεν συντηρείται και αποτελεί κίνδυνο για όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Οι εργαζόμενοι ενός κοντινού καταστήματος προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην αιμόφυρτη ηλικιωμένη γυναίκα ενώ άμεσα έσπευσε η κόρη της στο σημείο. Όπως αναφέρει η κ. Γεωργουδάκη στη Voria.gr, όταν πήγε να πάρει τη μητέρα της για να τη μεταφέρει στο κέντρο υγείας, μία άλλη κυρία έπεσε μπροστά στα μάτια της με τον ίδιο τρόπο, στο ακριβώς ίδιο σημείο που έπεσε πριν λίγη ώρα και η 84χρονη. Η γυναίκα τραυματίστηκε στα γόνατά της, ωστόσο έφερε πιο ελαφριές κακώσεις σε σύγκριση με την ηλικιωμένη.

Αν και η 84χρονη γυναίκα δεν θέλει να καταθέσει μήνυση σε βάρος του δήμου, η κόρη της ζητά ο δήμος να προχωρήσει στη συντήρηση και στη βελτίωση του δρόμου, από τον οποίο καθημερινά περνούν πολλά άτομα και υπάρχει συνεχής κίνδυνος ατυχήματος. «Τρέμει η καρδιά μου να μη βγει μόνη της έξω, έχω πάθει φοβία. Η μαμά μου είναι ένας άνθρωπος πολύ δραστήριος, τα κάνει όλα μόνη της, αλλά τώρα φοβάμαι», τονίζει χαρακτηριστικά η κ. Γεωργουδάκη.

Facebook Comments Box

Από Symthermnews