Είναι κάποιες φορές που βλέπεις διάφορα πράγματα και λες.. Ας δώσω τόπο στην οργή…

Για πόσο όμως;

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και αρκετούς μήνες βλέπουμε συγκεκριμένα πρόσωπα να προσπαθούν να πείσουν τους δημότες πως… όλα βαίνουν καλώς στο Δήμο Θερμαϊκού.

Είναι όμως έτσι;

Η απάντηση είναι ΌΧΙ.
Δεν είναι έτσι και θα σας εξηγήσω παρακάτω τι εννοώ.

Δεν μπορεί πράγματα τα οποία είναι αυτονόητο ότι έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και καιρό να τα παρουσιάζεις ως ότι “γίνεται έργο από το Δήμο”

Δεν μπορεί όλοι να βλέπουμε πως μια εκδήλωση (απο τις σημαντικότερες κιόλας στον Δήμο Θερμαϊκού) δεν είχε την απήχηση των προηγούμενων ετών και εσύ να προσπαθείς να αποδείξεις το αντίθετο!

Δεν είναι δυνατόν να παρερμηνεύεις σκόπιμα λόγια και δηλώσεις αιρετών ώστε να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντα του ανθρώπου που υποστηρίζεις!!

Δεν γίνεται να ειρωνεύεσαι κάποιους ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή με ένα κινητό τηλέφωνο αναδεικνύουν κάποιο πρόβλημα ή μία κατάσταση ετών η οποία ξεγυμνώνει την διοίκηση του Δήμου, αλλά όταν τους συναντάς να τρέχεις να τους μιλήσεις και να τους αφίξεις το χέρι!

Δεν γίνεται μόνο και μόνο επειδή έχεις την “φηφιακή” δύναμη να αντιμετωπίζεις ως ” φίλους” όλους αυτούς (λίγοι έμειναν) που δεν τολμούν να δημοσιεύσουν τα κακώς κείμενα του δήμου ενώ όποιος τολμήσει να γράψει μια αλήθεια, μια παράλειψη ή αστοχία να τον φιμώνεις μόνο και μόνο για να κρύψεις την αλήθεια!

Και κυρίως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μεταφέρετε στον δημόσιο διάλογο όλες τις απαρχαιωμένες, παλαιοκομματικές, ξεπερασμένες και σκοτεινές επικοινωνιακές τακτικές!!
Οι καιροί αλλάζουν…
Ο κόσμος αλλάζει…
Δυστυχώς δεν το αντιλαμβάνεστε!!!

Ευτυχώς όμως κύριοι ο κόσμος ξέρει τι γίνεται.Βλέπει με τα ίδια του τα μάτια. Και κρίνει!

Δόξα τον Θεό ούτε χαζός είναι ούτε σας πιστεύει.

Υ.Γ Συνεχίστε αυτό που κάνετε με… ζήλο!!

Κωνσταντίνος Καραμανλής

Δημοτικός Σύμβουλος “Συμμετέχω Θερμαϊκός”

Facebook Comments Box

Από Symthermnews

This will close in 10 seconds