Στην παραλιακή οδό Περαίας, Δήμου Θερμαϊκού
5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022
” Με θέα στη θάλασσα, τη γεύση και τη διασκέδαση “
Το Peraia Beer Festival διοργανώνεται για 1η χρονιά, σε μια εξελιγμένη εκδοχή του, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία ποιοτικού ζύθου σε όλους τους λάτρεις της μπύρας. Κανένα κατάστημα δεν φεύγει από το χώρο του , αλλά μπορεί να συμμετέχει
Κάθε κατάστημα που θα συμμετέχει, θα έρθει σε επαφή με τις εταιρείες που συνεργάζεται, ώστε να προμηθευτεί δωρεάν draft.
Τα καταστήματα θα διαφημιστούν από εμάς, σε όλο το μήκος και πλάτος του δήμου και θα συνεννοηθούν μεταξύ τους, ώστε να έχουν και διαφορετική ποικιλία φαγητών.
Ελληνικές ζυθοποιίες, μικροζυθοποιίες αλλά και επιλεγμένα ζυθοποιεία του εξωτερικού με κάθε είδος μπύρας, με δυνατότητα Street food επιλογές, με κλασικές αλλά και πιο ιδιαίτερες γεύσεις κατάλληλες για την μπύρα που θα επιλέξει ο κόσμος, στο μεγαλύτερο beer garden – Peraia rest area που έχει γίνει ποτέ.
Tο Peraia Beer Festival 2022 υπόσχεται υπέροχες βραδιές γεμάτες μπύρα και νόστιμες street food-λιχουδιές, από την μία ως την άλλη άκρη του δήμου.
Μέσα από την κουλτούρα του ζύθου θ’ αναζητήσουμε και θα παρουσιάσουμε μέσω ενός σεμιναρίου από το Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) την ιστορία, την ποιότητα και την αξία ενός ποτηριού μπύρας, αλλά και την υπευθυνότητα που πρέπει να παρουσιάζουμε κατά την απόλαυση της. Θα μάθουμε επίσης την ιστορία της μπύρας, αλλά & τεχνολογικά στοιχεία αυτής. Το ανοιχτό στο κοινό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στην κεντρική πλατεία ή όπου μας υποδείξει ο δήμος.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ξεκινήσει από το πρωί του Σαββάτου, ενώ η επίσημη έναρξη της γιορτής θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 με το παραδοσιακό “άνοιγμα” του βαρελιού παρουσία του Γενικού Πρόξενου της Γερμανίας. Την εκδήλωση θα ντύσουν μουσικά σύνολα του δήμου, ενώ ξεχωριστή θα είναι και η παρουσία των τοπικών ομάδων παραδοσιακών χορών, της Ένωσης Ποντίων και της ένωσης Κρητών. Τα καταστήματα που θα ετοιμάσουν προσωπικές εκδηλώσεις-προγράμματα, καλό θα είναι να μου τα στείλουν ώστε να διαφημιστούν μαζί με τις παράλληλες εκδηλώσεις του φεστιβάλ.
Η Διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θερμαϊκού του Ινστιτούτου Καταναλωτών και του Σωματείου Επισιτιστικών Επαγγελμάτων Δήμου Θερμαϊκού.
Μόνο μέλη του Σωματείου Επισιτιστικών Επαγγελμάτων του δήμου μπορούν να συμμετέχουν.
Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε και να συζητήσουμε μαζί σας οποιαδήποτε λεπτομέρεια.
Με εκτίμηση
Lilian Sarafi
Sales & Marketing Director Mobile: (+30) 6977577300 | Phone: (+30) 2315532133
Facebook Comments Box

Από Symthermnews