Το κύμα καύσωνα έπληξε τη Θεσσαλονίκη και οι παραλίες από νωρίς το πρωί γέμισαν με λουόμενους που αναζητούσαν μία ανάσα δροσιάς δίπλα στο κύμα.

Τις κοντινές παραλίες επέλεξαν σήμερα Σάββατο 23 Ιουλίου οι Θεσσαλονικείς για να αντιμετωπίσουν τις υψηλές θερμοκρασίες.

Όπως μεταφέρει το ertnews, από νωρίς το πρωί, οι λουόμενοι επέλεξαν να δροσιστούν σε παραλίες που είναι κοντά στον αστικό ιστό της πόλης, καθώς θέλησαν να αποφύγουν την κίνηση που δημιουργείται στον δρόμο της Χαλκιδικής. Βουτιές στη θάλασσα και καφέ κάτω από την ομπρέλα οι επιλογές τους, για να αντεπεξέλθουν στο παρατεταμένο κύμα καύσωνα.

Οι παραλίες της Περαίας και της Μηχανιώνας, αποτέλεσαν μία καλή λύση δροσιάς, όπως λένε οι πολίτες, καθώς οι υψηλές τιμές στα καύσιμα και οι ουρές χιλιομέτρων που δημιουργούνται τα Σαββατοκύριακα στον δρόμο προς τη Χαλκιδική, τους οδηγούν σε επιλογές που βρίσκονται πιο κοντά στον αστικό ιστό της πόλης.

Κολύμπι αλλά και παιχνίδια στη θάλασσα, συζητήσεις και ηλιοθεραπεία. Το κύμα καύσωνα έπληξε και τη Θεσσαλονίκη και οι παραλίες από νωρίς το πρωί γέμισαν με λουόμενους που αναζητούσαν μία ανάσα δροσιάς δίπλα στο κύμα.

Η αφόρητη ζέστη θα έχει μεγάλη διάρκεια και περιοχές της Θεσσαλονίκης εντάσσονται στις κόκκινες, καθώς θα σημειωθούν υψηλές θερμοκρασίες.

Στο κέντρο της πόλης το μεσημέρι κυκλοφορούσαν μόνο τουρίστες και ελάχιστοι εναπομείναντες Θεσσαλονικείς, οι οποίοι είχαν να διεκπεραιώσουν κάποιες δουλειές.

Οι αρχές συστήνουν προς τους πολίτες να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα αυτοπροστασίας.

Πηγή :voria.gr

Facebook Comments Box

Από Symthermnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This will close in 10 seconds