Δεν πέρασαν λίγοι μήνες απο τότε που οι γνωστοί-άγνωστοι έκαναν πλιάτσικο στο ΚΑΠΠΑ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργήσει.

Σε μια τόσο μεγάλη εγκατάσταση η οποία είναι στολίδι για τον Δήμο μας δεν υπήρχε φύλαξη με σκοπό στο παρελθόν  να έχει μπεί στον στόχο αρκετές φορές.

Όλοι θυμόμαστε ότι την πρώτη ημέρα ξήλωσαν καλώδια ρεύματος με αποτέλεσμα να αχρηστεύσουν την ηλεκτρολογική εγκατάσταση ενω την αμέσως επόμενη ημέρα ξαναχτύπησαν και ξεγμύμνωσαν στην κυριολεξία όλους τους χώρους!

Μετά απο 2 μήνες απραξίας απο την δημοτική αρχή το πρόβλημα παραμένει αφήνοντας στο σκοτάδι το ΚΑΠΠΑ με αποτέλεσμα τα σωματεία των ομάδων που προπονούνται στον χώρο του ΚΑΠΠΑ να κινδυνεύουν με κλείσιμο διότι σιγά σιγά θα νυχτώνει νωρίς και θα είναι αδύνατο στο σκοτάδι να γίνουν οι προπονήσεις.

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε εάν και πότε ο Δήμος θα πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις του αλλά  δυστυχώς ο χρόνος κυλά είς βάρος τών αθλητών και των σωματείων τα οποία ουκ ολίγες φόρες έχουν φέρει διακρίσεις διαφημίζοντας έτσι τον Δήμο μας.

Facebook Comments Box

Από Symthermnews