Βρισκόμαστε λιγότερο από 24 ώρες, πριν από μια αρκετά σπάνια για την εποχή βαρομετρική διάταξη, που θα αφήσει πολύ μεγάλα ύψη βροχής και δυστυχώς, θα φέρει μαζί της και προβλήματα. Oι κύριες απειλές, είναι οτιδήποτε συνοδεύει μια ισχυρή καταιγίδα. Χαλαζοπτώσεις, ισχυροί άνεμοι, μεγάλο ύψος βροχής, έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα. Σε χρονικά άσχημο σημείο μας βρίσκει, καθώς πολλοί θα κινηθούν προς τις θάλασσες, εν όψη σαββατοκύριακου. Προσωπική μου συμβουλή, αυριο τουλάχιστον, ΜΗΝ το πράξετε, προτιμήστε το Σάββατο το μεσημέρι και μετά. Ετσι κι αλλιως το Σάββατο θα είναι μόνο για ταινία στο σπίτι τουλάχιστον στις περισσότερες περιοχές.

Αναλυτικά:

Από τις πρωινές ώρες στην δυτική Ελλάδα, άστατος καιρός με διάσπαρτες μπόρες ή καταιγίδες τοπικά ισχυρές συνοδευόμενες από χαλαζόπτωση και ισχυρούς ανέμους, αλλά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Πιθανότητα υδροστρόβιλων στο Ιόνιο. Ο καιρός εδώ θα βελτιώνεται προς το απόγευμα/ βράδυ και μετά.
Η κακοκαιρία, θα εστιάζεται σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, όπου εδώ, από το μεσημέρι και μετά, αναμένονται καταιγίδες με ιδιαίτερη ενταση, ικανές να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα.
Μπόρες αλλά και καταιγίδες, θα σημειωθούν το μεσημέρι και κυρίως το απόγευμα και μετά, και σε Στερεά – Στην Αττική ίσως έχουμε καταιγίδα στα δυτικά το απόγευμα- όπως και σε τμήματα της Θράκης. Προσοχή, ο χάρτης ισχύει για ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

 

Η απόλυτη καιρική ενημέρωση,πλέον έχει όνομα .!
📲 ” Meteology LiveCams ”

Το πρωτοποριακό Ελληνικό ”Application”, που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν.
▶️ ΖΩΝΤΑΝΗ και άμεση αναλυτική καιρική ενημέρωση, 24 ώρες το 24ωρο, με ένα ”κλικ” για συσκευές Smartphones και Tablets.

📍Μένουμε ενημερωμένοι από τα καιρικά φαινόμενα, όπου και αν βρισκόμαστε, πολύ εύκολα και γρήγορα,ενω επιπλέον έχουμε πληθώρα σημαντικών και χρήσιμων δεδομένων στην Ελλάδα.

✅Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το
Play Store ( Android) , πατώντας πάνω στον παρακάτω σύνδεσμο : ⬇️

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.livecam.meteology_live_cams

✅Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το
App Store ( IOS- Apple ) , πατώντας πάνω στον παρακάτω σύνδεσμο : ⬇️

https://apps.apple.com/gr/app/meteology-livecams/id1570117520?l=el

Email : infometeology@gmail.com

Website: www.meteology-livecams.com

*Διαβάστε το αναλυτικό περιεχόμενο της εφαρμογής, στα Stores ( Play Store- App Store )

Facebook Comments Box

Από Symthermnews