Ο Αντώνης Ματζάρης υπήρξε επί σειρά ετών δήμαρχος Θερμαϊκού. Κατά την περίοδο μάλιστα της μεταμόρφωσης της περιοχής από ένα μικρό χωριό, στην πόλη που όλοι γνωρίζουμε σήμερα, αφήνοντας παρακαταθήκη πολύ σημαντικά έργα. Με την ιδιότητα λοιπόν του δημάρχου διετέλεσε ένα διάστημα πρόεδρος του ΔΣ του ¨ΚΑΠΠΑ 2000¨. Λόγω της συμμετοχής του στο ΔΣ ¨κληρονόμησε¨ το χρέος του ¨ΚΑΠΠΑ 2000¨ προς το ΙΚΑ (35.000€), χωρίς φυσικά να φέρει ο ίδιος κάποια ευθύνη.
Απευθύνθηκε λοιπόν στον σημερινό δήμαρχο και στο δημοτικό συμβούλιο για να βρεθεί μια λύση στο ζήτημα αυτό. Παρά τη δέσμευση ωστόσο του ίδιου του δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου καμιά εξέλιξη δεν υπήρξε. Η μειοψηφία (και η παράταξή μας ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ) βλέποντας την αδιαφορία της διοίκησης, έφερε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και κατέθεσε πρόταση, η οποία επίσης δεν προχώρησε.
Ο πρώην δήμαρχος δυστυχώς έφτασε στο σημείο, σε μια δύσκολή μάλιστα περίοδο της ζωής του, λόγω προβλημάτων υγείας, να δημοσιοποιήσει το πρόβλημά του, βλέποντας την αδιαφορία του σημερινού δημάρχου και της διοίκησής του.
Ως άνθρωπος που ασχολούμαι χρόνια με την αυτοδιοίκηση αισθάνομαι την ανάγκη να αποδοκιμάσω την απαράδεκτη στάση του δημάρχου κ. Τσαμασλή και των συνεργατών του, απέναντι στον προκάτοχό του. Η αδιαφορία και αγνωμοσύνη τους είναι παροιμιώδης…
Την ίδια στιγμή ο δήμαρχος φέρνει εισήγηση για να πληρώσει ο δήμος τα χρέη της Τουριστικής Επιχείρησης (210.000€), η οποία οδηγήθηκε σε κλείσιμο.

Μέσα στα χρέη αυτά μήπως υπάρχουν και μισθοί αιρετών που θα κληθούμε να πληρώσουμε σήμερα;

Μήπως υπάρχει διακριτική μεταχείριση στις οφειλές που πρόκειται να πληρωθούν κ. δήμαρχε;

Δείτε την ανακοίνωση εδώ

Facebook Comments Box

Από Symthermnews

This will close in 10 seconds