Με μια γενναία απόφαση τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Νέων Επιβατών κατέθεσαν σήμερα σύσσωμα στον δήμαρχο τη δήλωση ανεξαρτητοποίησής τους από τις παρατάξεις με τις οποίες εκλέχτηκαν.

Τα έξι μέλη που ανεξαρτητοποιούνται  προέρχονται από την παράταξη του δημάρχου (τρεις) αλλά και της μείζονος αντιπολίτευσης του Γιάννη Μαυρομάτη (δύο) και μία σύμβουλος από την παράταξη του Νίκου Παράσχου.

Με την επιστολή που δημοσίευσαν τα ανεξάρτητα πλέον μέλη της κοινότητας Νέων Επιβατών, καταγγέλλουν τις παρατάξεις τους για ανακολουθία πράξεων και προεκλογικών εξαγγελιών.

Στόχος τους από εδώ και πέρα είναι να συνεχίσουν το έργο τους ενωμένοι και απερίσπαστοι και να δώσουν ανεπηρέαστοι τη μάχη με τα προβλήματα της κοινότητάς τους μακριά από στείρες, ανούσιες έριδες και μικροπαραταξιακά συμφέροντα.

Η απόφασή τους αυτή φαίνεται ότι απηχεί την αγανάκτησή τους, αφενός απέναντι στην αδιαφορία της διοίκησης και του δημάρχου, αλλά και αφετέρου απέναντι στην αντιπαραγωγική στάση της μείζονος αντιπολίτευσης η οποία άλλωστε διοικούσε το δήμο κατά την προηγούμενη περίοδο.  

Η ανάρτηση του κ.Χαρμάνα

 

Facebook Comments Box

Από Symthermnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This will close in 10 seconds