Σοβαρές ζημιές υπέστη έργο ενός εκατομμυρίου στο ρέμα της Κερασιάς.Το συγκεκριμένο έργο πραγματοποιήθηκε για να συγκρατεί να νερά που κατεβαίνουν από το σημείο μετά από έντονες βροχοπτώσεις.

Χωρίς καν να προλάβουν να φύγουν τα μηχανήματα του εργολάβου που ανέλαβε να κατασκευάσει το σύστημα αντιστήριξης στο ρέμα που βρίσκεται το γεφυράκι της Κερασιάς, τα ζαρζανέτια που είχαν τοποθετηθεί υποχώρησαν με αποτέλεσμα να υπάρξει κατάρρευση του έργου.

Το έργο, που είναι υπό την επίβλεψη της Περιφέρειας και κόστισε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ, δεν έχει ούτε 20 ημέρες που ολοκληρώθηκε, όμως παρόλα αυτά με την τελευταία κακοκαιρία δεν άντεξε και υπέστη σοβαρές ζημιές.

Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο έργο πραγματοποιήθηκε για να συγκρατεί να νερά που κατεβαίνουν από το σημείο μετά από έντονες βροχοπτώσεις, ώστε να μην προκαλούνται ζημιές στην περιοχη.

Ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της ΠΚΜ, Πάρις Μπίλιας δήλωσε :

Το έργο κόστισε περίπου 1.000.000 ευρώ,η σύμβαση ξεκίνησε στις αρχές του 2020 και τυπικά ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο του 2021.Ακόμη όμως δεν έχει γίνει η παράδση του έργου και είναι υποχρεωμένος ο εργολάβος να αποκαταστήσει την βλάβη την οποία υπέστη έτσι ώστε να είναι λειτουργικό και σωστά κατασκευασμένο.

 

 

Πηγή: theopinion.gr

 

Facebook Comments Box

Από Symthermnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *