Τo survivor είναι  ένα τηλεπαιχνίδι στο οποίο δοκιμάζεις τις αντοχές του εαυτού σου επιβιώνοντας χωρίς ρεύμα με λιγοστό νερό καθώς και φαγητό.

Τώρα θα μου πέιτε τι κοινό έχει η Επανομούδα μας με το survivor…
Αν το καλοσκεφτεί κανείς εχει πολλά!

Έχει γίνει τρόπος ζωής πλέον για τους κατοίκους της να ζουν πολλές φορές χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό!

Απο την μια κάτι βλάβες σε αντλιοστάσια απο την άλλη να σπάνε σωλήνες…Τσουπ!! Να πως μένεις χωρίς νερό για αρκετό διάστημα!

Εκτός όμως απο αυτό έχουμε και τις συχνές διακοπές ρεύματος οι οποίες με το παραμικρό ψιλόβροχο αναγκάζουν τους κατοίκους να ζουν στο σκοτάδι να μήν μπορούν να ζεσταθούν απο τα καλοριφέρ τους ή ανάβοντας κάποιο θερμαντικό σώμα και πολύ περισσότερο να μην μπορούν να μαγειρέψουν !

Για να μην αναφέρουμε οτι κάτοικοι νιώθουν ”ξεχασμένοι” εδώ και χρόνια απο τις εκάστοτε Δημοτικές αρχές…(αυτό είναι άλλο θέμα)

Δικαίως λοιπόν οι κάτοικοι στην Επανομή έχουν αγανακτίσει γιατί τα φαινόμενα είναι συχνά και μερικοί απο αυτούς το έχουν ρίξει στο χαβαλέ (και καλα κάνουν οι  άνθρωποι) με διάφορες ατάκες όπως: 

Ακόμα μία μέρα χωρίς νερό..Έχω αρχίσει και νιώθω σαν παίκτης στο Survivor..Θα αρχίσουμε σιγά σιγά να ψηφίζουμε άτομα για αποχώρηση από το χωριό..Προτείνω να μας κόψετε ταυτόχρονα και το ρεύμα σήμερα να δούμε ποιος θα αντέξει..Επίσης μπορείτε να κλείσετε Σούπερ μάρκετ και παντοπωλεία και να αρχίσουμε να κυνηγάμε για την τροφή μας..Μην είστε φλώροι!!!

και φυσικά έλαβε διάφορες απαντήσεις στοχευμένες οπως:

Και πανω που διαβάζω την αναρτηση σου και ειμαι έτοιμη να γελάσω, να κλαψω,… κόβεται το ρεύμα… εντάξει πες μας και τα νούμερα του τζόκερ να τελειώνουμε…

και

Τουλάχιστον είμαστε εκπαιδευμένοι για τα πάντα ….καταφύγια να φτιάξουμε 😉

Τουλάχιστον απο ότι φαίνεται οι κάτοικοι έχουν χιούμορ και προσπαθούν να ”ξεχνιούνται” απο τα καθημερινά προβλήματα τους.

Για πόσο όμως δεν ξέρουμε !!

 

 

 

Facebook Comments Box

Από Symthermnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *