Στην παραθαλάσσια περιοχή «κάμπινγκ» Επανομής ένας 33χρονος ημεδαπός διαπιστώθηκε να κατέχει και να οδηγεί κλεμμένο σκάφος

Στη σύλληψη ενός 33χρονου ημεδαπού προχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μηχανιώνας καθώς διαπιστώθηκε να οδηγεί κλεμμένο σκάφος κατά παράβαση του άρθρου 394 του ποινικού κώδικα «αποδοχή προϊόντων εγκλήματος».
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για παράνομη αλιεία, σε έλεγχο από τα ανωτέρω στελέχη στην παραθαλάσσια περιοχή «κάμπινγκ» Επανομής, σε ερασιτεχνικό σκάφος, το οποίο είχε στην κατοχή του ο 33χρονος και το οποίο δεν είχε τη προβλεπόμενη εξωτερική σήμανση, διαπιστώθηκε ότι έφερε ηλεκτρογεννήτρια βενζίνης άνευ λοιπών στοιχείων, ενώ το μήκος, το πλάτος και το χρώμα του σκάφους δεν συμφωνούσαν με την άδεια εκτέλεσης πλόων που είχε στην κατοχή του.

Από τη Λιμενική Αρχή Ν. Μηχανιώνας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το σκάφος και η ηλεκτρογεννήτρια, ενώ παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

Facebook Comments Box

Από Symthermnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *