Μετά τους Δήμους Νεάπολης-Συκεών και Χαλνδρίου ακόμη ενας δήμος,αυτός της Θέρμης κατάφερε να εξασφαλίσει για τους δημότες του χαμηλότερες τιμές  στα μοριακά τεστ  αλλά και στα rapid.

Αναλυτικότερα ο Δήμος Θέρμης  προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ελέγχους ανίχνευσης covid-19 για όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους του,όπως έκανε άλλωστε από την αρχή της πανδημίας.

Συγκεκριμένα όσοι δημοτικοί υπάλληλοι απασχολούνται σε κοινωνικές ή εκπαιδευτικές δομές του δήμου και έρχονται σε επαφή με το κοινό, υπόκεινται σε τακτικούς ελέγχους, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ οι υπόλοιποι ελέγχονται κάθε φορά που διαπιστώνεται κρούσμα covid-19 στον εργασιακό χώρο τους. Ήδη έως τώρα ο δήμος Θέρμης έχει προβεί σε 1.834 δωρεάν τεστ PCR για τους υπαλλήλους του, με κόστος 10 ευρώ, στο πλαίσιο της συνεργασίας του δήμου με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) το οποίο έκανε αυτήν την ευγενική προσφορά προς το δήμο.

Παράλληλα, ο δήμος Θέρμης ζήτησε και πέτυχε, το διαγνωστικό κέντρο το οποίο θα διενεργεί στο εξής τα δωρεάν τεστ για τους δημοτικούς υπαλλήλους, να κάνει ελέγχους στην τιμή των 26 ευρώ για τα PCR τεστ και των 4 ευρώ για τα rapid τεστ:

1.  για όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας του δήμου Θέρμης καθώς και για τους συγγενείς τους πρώτου βαθμού, σε περίπτωση εντοπισμού κρούσματος. Ειδικότερα, όλοι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί για τους οποίους το σχολείο τους κρίνει αναγκαίο να υποβληθούν σε τεστ, έπειτα από τον εντοπισμό κρούσματος, θα μπορούν να κάνουν PCR τεστ στην τιμή των 26 ευρώ ή rapid τεστ στην τιμή των 4 ευρώ. Το ίδιο ισχύει και για τους συγγενείς πρώτου βαθμού (γονείς, αδέλφια, παιδιά) όσων μαθητών ή εκπαιδευτικών διαγνωστούν θετικοί στους ελέγχους.

2. για τους συγγενείς πρώτου βαθμού των δημοτικών υπαλλήλων οι οποίοι βρίσκονται θετικοί σε PCR τεστ.

Δεν είναι και καμιά επιστήμη ούτε κάτι δύσκολο φαντάζομαι… 

Αυτός που πραγματικά ενδιαφέρεται, ψάχνει και βρίσκει… 

Μπράβο στον Δήμο Θέρμης 

Εμείς ας ξεστολίσουμε πρώτα….

 

Facebook Comments Box

Από Symthermnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *