Το είχαμε γράψει και είχαμε ασκήσει αυστηρή, δημόσια κριτική στον δήμαρχο, ότι η κίνησή του να ανακοινώσει τριετή απαλλαγή δημοτικών τελών για τους γονείς που φέρνουν ένα παιδί στον κόσμο, αποτελεί πυροτέχνημα και μια κίνηση εντυπωσιασμού. Στο συνέδριο της ΚΕΔΕ ο δήμαρχος επ᾽᾽ ευκαρία και των καμερών που βρισκόταν εκεί, έκανε την παραπάνω εξαγγελία.

Τον προειδοποιήσαμε ότι η απόφαση αυτή στερείται νομιμότητας, αφού δεν προβλέπεται πουθενά η δυνατότητα αυτή. Θα έπρεπε να τον ενημερώσουν σχετικά και οι σύμβουλοί του για να μην εκτεθεί σε τέτοιο βαθμό, αν και δεν αποκλείεται να ήταν έμπνευση της στιγμής, μπροστά στο δέλεαρ του φακού και να μην είχε κάνει καμία συζήτηση με τους συνεργάτες του.

Όπως και να ᾽χει, έφερε την απόφαση στην Οικονομική Επιτροπή και τελικώς η Αποκεντρωμένη Διοίκηση την ΑΚΥΡΩΣΕ κατά τον έλεγχο που έκανε, ως αυθαίρετη και παράνομη!! (Εδώ μπορείτε να την δείτε ΑΔΑ: 69Ε20Ρ1Υ-ΡΣΕ)

Είχαμε προτείνει εναλλακτικές κινήσεις στα πλαίσια της νομιμότητας για την στήριξη των ευπαθών ομάδων κατά τη διαδικασία της συζήτησης των δημοτικών τελών, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω…

Ακόμα μία ένδειξη προχειρότητας στο σχεδιασμό της διοίκησης, η οποία αδυνατεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που, χάριν εντυπωσιασμού, δημιουργεί και οι οποίες καταρρέουν ως πύργοι από τραπουλόχαρτα….

Facebook Comments Box

Από Symthermnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This will close in 10 seconds