Άνοιξε πριν από λίγα λεπτά η πλατφόρμα του επιδόματος θέρμανσης myΘέρμανση της ΑΑΔΕ για την υποβολή των αιτήσεων από τους δικαιούχους έως τις 15 Δεκεμβρίου 2021.

Από την εφαρμογή τα νοικοκυριά μπορούν να επιλέξουν αν θα υποβάλουν αίτηση για ένταξη στο  Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Θέρμανσης, ή αν θα δηλώσετε τα χιλιοστά των δαπανών θέρμανσης ανάμεσα στους ενοίκους μιας πολυκατοικίας.

Για τα λοιπά καύσιμα (φυσικό αέριο, υγραέριο, καυσόξυλα, βιομάζα- πέλετ, θερμική ενέργεια μέσω τηλεθέρμανσης), εκτός του πετρελαίου θέρμανσης, μπορούν να υποβάλουν τα στοιχεία των παραστατικών αγοράς.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να γνωρίζουν:

–        Η αίτηση  υποβάλλεται  μέχρι τις 15.12.2021

–            Για τα καύσιμα (υγραέριο, καυσόξυλα, βιομάζα- πέλετ, θερμική ενέργεια μέσω τηλεθέρμανσης) η καταβολή του επιδόματος  γίνεται ανάλογα με την ημερομηνία καταχώρησης των παραστατικών με καταληκτική ημερομηνία την 15η Απριλίου 2022.

–        –   Ειδικά για το φυσικό αέριο καταχωρίζονται έως την 31η Μάϊου 2022 δικαιολογητικά αγορών της περιόδου από 1.10.2021 έως 31.3.2022 με ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πληρωμής έως την 16η Μάϊου 2022.

Βήμα – Βήμα (Εκδήλωση ενδιαφέροντος)

1.       Επιλέγω αν διαμένω σε μονοκατοικία ή πολυκατοικία

2.       Επιλέγω αν είμαι ιδιοκτήτης ή ένοικος οπότε συμπληρώνω τον ΑΦΜ του ιδιοκτήτη

3.       Επιλέγω είδος καυσίμου

4.       Συμπληρώνω τον Αριθμό παροχής ρεύματος

5.       Επιλέγω οικισμό *
6.       Συμπληρώνω τα τμ της κατοικίας
7.        Συμπληρώνω  τον IBAN στο myAADE

Facebook Comments Box

Από Symthermnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This will close in 10 seconds