Στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται διασωληνωμένο βρέφος 4 μηνών που νοσεί με κορονοϊό. 

Ώρες αγωνίας περνάει ένα βρέφος μόλις 4 μηνών που νοσεί με κορονοϊό καθώς οι θεράποντες ιατροί του στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης έκριναν ότι έπρεπε να διάσωληνωθεί. 

 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την Κομοτηνή το Σάββατο με αναπνευστική δυσχέρεια. Αν και του χορηγήθηκε οξυγόνο οι γιατροί έκριναν τελικά το πρωί της Δευτέρας ότι έπρεπε να διασωληνωθεί με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες το βρέφος των 4 μηνών δεν πάσχει από κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης η εφημερία ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ ήδη επτά ασθενείς με κορονοϊό είναι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ καθώς και τα 15 τέτοια κρεβάτια είναι καλυμμένα με άλλους ασθενείς.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ορισμένοι από τους ασθενείς με κορονοϊό που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και έχουν ήπια συμπτώματα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» που έχει μετατραπεί σε νοσοκομείο αμιγώς για περιστατικά Covid-19 στη Θεσσαλονίκη.

 

Facebook Comments Box

Από Symthermnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This will close in 10 seconds