Απογοητευτικός ο απολογισμός πεπραγμένων των κοινωνικών δομών κατά την τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής η διοίκηση του δήμου κατέθεσε τον απολογισμό πεπραγμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου – Συσσιτίου. Το αποτέλεσμα δυστυχώς είναι απογοητευτικό!! Η κοινωνική πολιτική της διοίκησης εξαντλήθηκε στην χορηγία τροφίμων που έλαβε από μια υπεραγορά τροφίμων, αξίας 7000€. Μοίρασαν δηλαδή στους δικαιούχους αυτά που τους έδωσε η συγκεκριμένη επιχείρηση. Αυτό ήταν το κοινωνικό έργο του δήμου μας. Αν δεν υπήρχε δηλαδή και η χορηγία αυτή, δεν θα είχαν αντικείμενο για να κάνουν τον υποχρεωτικό απολογισμό πεπραγμένων.

Εκτός και αν πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν ανάγκες στο δήμο μας, ώστε να έχουμε κοινωνική πολιτική και αντίστοιχες δομές.
Είναι προφανές ότι η διοίκηση του δήμου αδιαφορεί πλήρως, απαξιοί και θεωρεί πάρεργο την ενασχόληση με τις κοινωνικές δομές.

Αυτό θλίβει ιδιαίτερα όσους ασχοληθήκαμε με το στήσιμο των κοινωνικών δομών στο δήμο μας και εμένα προσωπικά, καθώς κατά τη θητεία μου στην αντιδημαρχία κοινωνικής πολιτικής φτιάξαμε το κοινωνικό παντοπωλείο, το συσσίτιο, το φαρμακείο, το ιατρείο, το φροντιστήριο, ετοιμάζαμε τον δημοτικό λαχανόκηπο, προετοιμάστηκε το Κέντρο Κοινότητας και πολλά άλλα που με πολλή δουλειά και μεράκι δημιουργήσαμε και προσφέραμε στους δημότες που τα είχαν ανάγκη.
Ακόμα περισσότερο όμως η κατάσταση αυτή θλίβει και πλήττει τους δικαιούχους των δομών αυτών.

Facebook Comments Box

Από Symthermnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This will close in 10 seconds