Αλλαγές στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ την ημέρα του εροτασμού και μετά απο ενημέση του Δήμου το πρόγραμμα των δρομολογίων που αλλάζουν εκέινες τις ώρες ει

Γραμμή 69 “Ικεα-Επανομή”:

Πλαγιάρι:
Η διαδρομή της μετάβασης θα γίνεται κανονικά από Ικεα εώς το Πλαγιάρι και στην συνέχεια μέσω των οδών Μιαούλη-αριστερά στην οδό 28ης Οκτωβρίου-δεξιά στροφή στην οδό Περικλέους-αριστερή στροφή στην οδό Μιαούλη προς Επανομή.Η επιστροφή των λεωφορείων κανονικά εώς την είσοδο Πλαγιαρίου και στην συνέχεια μέσω των οδών Μιαούλη-δεξιά στροφή στην οδό Περικλέους-αριστερή στροφή στην οδό 28ης Οκτωβρίου-δεξιά στροφή στην οδό Μιαούλη και στην συνέχεια η γνωστή διαδρομή προς Ικεα.

Επανομή:

Οι μεταβάσεις της γραμμής από Ικεα προς Παραλία και Πάλιουρα κανονικά.Οι επιστροφές της 69 γραμμής από Παραλία και Πάλιουρα για τις ώρες που παρελαύνουν τα σχολικά τμήματα εμπρός από την πλατεία Επανομής θα εκτελούνται όσο είναι εφικτό μέσω των οδών 25ης Μαρτίου-άνοδος προς αγ.Αναργύρους-περιοχή κανόνια(γυμνάσιο&λύκειο)-Αθ.Διάκου-Σαρβάνη(γήπεδο)-Π.Μελά(τέρμα 88 γραμμής)-Παπανικολάου-Β.Κωνσταντίνου προς Πλαγιάρι.

Γραμμή 76 “Ικεα-Αγγελοχώρι”:
Η μετάβαση της γραμμής από Ικέα θα γίνεται μέσω των οδών λεωφ.Θεσσαλονίκης Μηχανιώνας-Αμπελοκήπων-Δημοκρατίας(πρώην Θερμαϊκού)-25ης Μαρτίου-λεωφ.Θεσσαλονίκης Μηχανιώνας.
Η επιστροφή μέσω των οδών λεωφ.Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης-25ης Μαρτίου-Ανθέων-Ρωμανού-λεωφ.Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης προς Ικεα.

Γραμμή 77 “Ν.Μηχανιώνα-Επανομή”:
Η μετάβαση του δρομολογίου 10:45′ της γραμμής από Κερασιά κανονικά εώς και την είσοδο της Επανομής από Παραλία και στην συνέχεια όσο είναι εφικτό, μέσω των οδών 25ης Μαρτίου-άνοδος προς αγ.Αναργύρους-περιοχή κανόνια(γυμνάσιο&λύκειο)-Αθ.Διάκου-Σαρβάνη(γήπεδο)-Π.Μελά(τέρμα 88 γραμμής)-ΠαπανικολάουΑγ.Αργυρίου προς Κερασιά.
Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση που είναι αδύνατη η εφαρμογή των παραπάνω διαδρομών ή διαφορετικών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων-μέτρων Τροχαίας, δύνανται να διαφοροποιηθούν ή να διακοπούν διαδρομές για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και του επιβατικού κοινού.

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This will close in 10 seconds